Bezoekersinformatie

Op deze pagina vind je de openingsuren, inkomprijzen evenals een antwoord op de meest gestelde vragen van bezoekers.

Openingsuren

Op zaterdag 23 november is de beurs geopend van 10u00 tot 18u00.
Op zondag 24 november is de beurs geopend van 10u00 tot 17u00.

Op beide beursdagen heb je vanaf 9u30 al toegang tot een wachtzone en de cafetaria.

Inkomprijzen

Een individueel dagticket voor Spel 2019 kost € 7,00.

Een gezinsticket voor één dag kost € 18,00 en is geldig voor alle personen wonende op hetzelfde adres, waarvan ten minste één volwassene.

Voor kinderen t.e.m. 6 jaar onder begeleiding is de toegang gratis.

Een gereduceerd tarief (resp. € 5,00 en € 15,00) is van toepassing voor FORUM-jaarleden op vertoon van een geldige lidkaart en voor de houders van een door de organisatie uitgegeven kortingsbon.

Een groepstarief van € 3,50 p.p. is van toepassing voor groepen vanaf 20 personen mits voorafgaande aanmelding en als groep herkenbaar zijn.

Inkomtickets kunnen uitsluitend ter plaatse gekocht worden op de dag(en) van het evenement. Er wordt geen voorverkoop georganiseerd.

Locatie en bereikbaarheid

Spel 2019 vindt plaats in de Waagnatie Expo & Events, gelegen aan de Rijnkaai 150 in Antwerpen. Meer informatie...

Parkeren

De Waagnatie beschikt beperkt over eigen parkeerplaatsen. Van zodra deze volzet zijn, bent u aangewezen op de aangrenzende (betalende!) parking Rijnkaai of alternatieve parkeergelegenheid in de buurt, zoals het gratis parkeerterrein aan de Sloepenweg.

Toegankelijkheid

De Waagnatie is vlot toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit en beschikt over aangepaste sanitaire voorzieningen. U vindt voorbehouden parkeerplaatsen op de aangrenzende (betalende!) parking Rijnkaai .

Betalingsmogelijkheden

Bij Adriaensen Speciaalzaak kan je afrekenen met een bank- of kredietkaart. Vanaf 2019 kan dit ook bij de kassa aan de inkom en de bonnenstand. Alle andere betalingen (bv. tweedehandsmarkt, tombola) kunnen uitsluitend met contant geld gebeuren. Wie bij de bonnenstand een drankkaart aanschaft en elektronisch betaalt, kan daarbij wel beperkt extra cash afhalen. De dichtsbijzijnde bankautomaten bevinden zich op 10 à 15 minuten loopafstand.

Eten & drinken

In de cafetaria kan je doorlopend terecht voor koude en warme dranken, zoete en hartige snacks. Zelf meegebrachte dranken of etenswaren kan je eveneens nuttigen in de verbruikszone van de cafetaria. Aan de speltafels is eten of drinken niet toegestaan.

Foto- en filmopnamen

Het is toegestaan om voor persoonlijk gebruik foto's en filmopnamen te maken. Hou er rekening mee dat er ook namens de organisatie foto- en filmopnamen gemaakt kunnen worden. De organisatie behoudt zich het recht voor om het gemaakte beeldmateriaal te gebruiken voor promotionele doeleinden.

Roken

Op Spel geldt een algemeen rookverbod. Het overdekte buitengedeelte bij de ingang van Waagnatie Expo & Events biedt rokers wel de gelegenheid om hun rookpauze beschut voor de regen door te brengen.

Vestiaire

Een gratis, bewaakte vertiaire staat tot uw beschikking. Voor uw comfort en veiligheid raden wij aan om uw jassen, mantels, paraplu's e.d. in bewaring te geven. Het is helaas niet mogelijk om de op Spel aangekochte spellen hier in bewaring te geven.