Tweedehandsmarkt

Wie te veel oude spellen bezit, kan deze via onze tweedehandsmarkt (tegen vergoeding) verkopen. Wie nog een bijzonder of ouder spel zoekt, tikt het hier vaak op de kop. 's Ochtends bezorg je de te verkopen spellen aan de marktstand. Het FORUM-team zorgt voor de afhandeling.

Nieuwe aanmeldingsprocedure

Door het blijvende en toenemende succes van de tweedehandsmarkt, zullen we dit jaar opnieuw de intake te beperken. Voor een vlot en eerlijk verloop werken we daarom met voorinschrijvingen.

Alleen de verkopers die zich vooraf aangemeld hebben, kunnen deelnemen aan de tweedehandsmarkt. Er zullen tijdens de beurs geen andere verkopers of spellen worden toegelaten!

Dank voor uw begrip.

Voornaamste spelregels

De tweedehandsmarkt is aan een aantal spelregels onderhevig. Download dus zeker het volledige reglement als je langs deze weg spellen wenst te verkopen. Dit zijn alvast de voornaamste punten:

  • Iedere bezoeker mag maximaal 21 spellen voor verkoop op de tweedehandsmarkt aanbieden en dient hiervoor een verkooplijst in te vullen met de aangeboden spellen en hun vraagprijs.
  • Vraagprijzen dienen steeds in hele euro's uitgedrukt te zijn. De som van alle vraagprijzen mag per verkooplijst niet meer dan € 250,00 bedragen.
  • Bezorg ons het volledig ingevulde formulier via e-mail. U vindt het juiste adres in het formulier.
  • De aangeboden spellen moeten tweedehandse spellen zijn. De standverantwoordelijken hebben het recht om zichtbaar nieuwe spellen te weigeren. Spellen waarvan de doos nog in de folie zit, worden sowieso niet in verkoop genomen.
  • De aangeboden spellen moeten volledig en onbeschadigd (en dus speelbaar) zijn. De doos mag eventueel wel lichte beschadigingen en/of sporen van gebruik vertonen. Alle spellen dienen te worden aangeboden in een gesloten doos die voorzien is van een stevig elastiek.
  • De spellen dienen uiterlijk om 12u00 aangeboden te worden aan de marktstand.
  • De niet-verkochte spellen kunnen vanaf 2 uur voor sluitingstijd weer opgehaald worden.
  • Spellen die op zondagavond niet tijdig opgehaald worden, worden aan de inzamelactie van GraSpAc geschonken, een steunproject ten voordele van kansarme kinderen.
  • FORUM-Federatie vzw treedt bij de verkoop slechts als tussenpersoon op en is derhalve niet aansprakelijk over eventuele conflicten over de staat van de spellen of voor enige andere discussie hieromtrent.

Hoeveel kost het?

Als deelname in de onkosten en om het risico op verloren en/of beschadigde spellen te helpen dekken, zal FORUM-Federatie vzw bij de uitbetaling 10% inhouden op het uit te betalen bedrag voor de verkochte spellen. Voor niet verkochte spellen is de aanbieder geen vergoeding verschuldigd.

Belangrijk!

Op zondag 17 november in de vooravond werd de maximum capaciteit van de tweedehandsmarkt bereikt. De inschrijvingen voor dit jaar zijn dan ook gesloten. Dank voor uw begrip.