Kopen en verkopen

Hoewel Spel 2019 de nadruk legt op het spelen en ontdekken van nieuwe spellen, impliceert een spellenbeurs natuurlijk ook een koopgelegenheid. Traditioneel maken we daarbij gebruik van één centrale verkoopstand, aangevuld met een bruisende tweedehandsmarkt. Daarnaast zamelt het GraSpAc-team opnieuw oude spellen en spelonderdelen in, voor het goede doel.

Adriaensen Speciaalzaak

Adriaensen Speciaalzaak staat bij spelers in binnen- en buitenland bekend om zijn ruime assortiment (meer dan 4.000 titels) en scherpe prijzen. Voeg daarbij de vele koopjes en beursaanbiedingen en je weet waarom Spel zijn one-stop-shop-formule al maar dan 15 jaar trouw blijft.

Tweedehandsmarkt

Wie te veel oude spellen bezit, kan deze via onze tweedehandsmarkt (tegen vergoeding) verkopen. Wie nog een bijzonder of ouder spel zoekt, tikt het hier vaak op de kop. Het FORUM-team zorgt voor de afhandeling maar vooraf aanmelden is vanaf dit jaar verplicht.

GraSpAc

Ook dit jaar kan je bij het inzamelpunt van GraSpAc je oude en afgedankte gezelschapsspellen kwijt voor het goede doel. Daarnaast kan je in ruil voor een symbolische vergoeding ook verschillende gegeerde goodies en mini-uitbreidingen voor je favoriete spellen bemachtigen.

No Ship Math Trade

Wie aan de math trade deelneemt is slechts drie stappen verwijderd van de perfecte ruil! Eerst geeft iedereen op wat hij/zij te ruil heeft. Daarna sturen de deelnemers hun wenslijstjes op en koppelt de computer de vraag aan het aanbod. De deelnemers ontmoeten elkaar ten slotte op Spel voor de fysieke overdracht.